Heippa heinäkuuksi!

Viimeinen työpäivä kesäkuun rupeamasta! Sain museon sisätilojen inventoinnin melkein valmiiksi! (Muistilappu itselle: Elokuussa aloitat sitten lukemalla pääkirjan yläkerrassa lävitse, etsien esineitä, jotka kuitenkin muistat nähneesi näyttelytilassa, siis tapauksia, joissa numero on piilossa tai kulunut pois, mutta esine on luetteloitu. Tämä on jo tehty alakerrassa.)

Tällä hetkellä museon kulkureitit ovat melkolailla tukossa kirnuista ja kimpiastioista, viskuumasiinoista ja arkuista jotka ovat siirtymässä säilytystiloihin. Niillä kaikilla komeilee vihreä lappu kaulassa. Hmm… Toivottavasti siirto onnistuu ennen, kuin Sysmän kulttuurikesä pärähtää käyntiin!

Huh, melkoinen helle! Tällä hetkellä Sysmässä nautitaan kolmenkymmenen asteen lämpötilasta, tiesi ilmatieteenlaitos kertoa! Mutta museossa on mukavan viileää, metrin paksuiset kiviseinät tasaavat lämpöä helteellä ja pakkasella.

Ihanaa heinäkuuta blogilukijoille!

t. Saara

Vastaa